Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Με την ψήφο τους διαλύουν την Ελλάδα και το κύτταρό της. Την Ελληνική οικογένεια.

Εικόνα από το παρελθόν......

Τα όνειρα πλέον στην Ελλάδα του μνημονίου και της τρόϊκας απαγορεύονται.  




Η Ελλάς, η χώρα με την τρισχιλιετή υπέρλαμπρη ιστορία, η χώρα όπου γεννήθηκε η δημοκρατία, η χώρα όπου ακόμη ακούγονται οι μεγάλοι φιλόσοφοι της αρχαιότητος να διασπείρουν τις ιδέες τους στην ανθρωπότητα, η χώρα που όπου και να πατήσεις ξεπηδά ιστορία, σήμερα, αυτή τη χώρα, διατεταγμένα ανδρείκελα της πολιτικής μας απάτης, μίσθαρνα όργανα των παγκόσμιων εκβιαστών, θα την καταστήσουν με την ψήφο τους, χώρα υποτεταγμένη, χώρα υπό κατοχή, χώρα χωρίς ανεξαρτησία, φωνή και μέλλον.
 
Οι «παράνομοι» πλειοψηφιστές, καθοδηγούμενοι από ξένα συμφέροντα, θα βάλουν την Ελλάδα από αύριο σε μία νέα φάση της ιστορίας της. Ξένοι θα διαφεντεύουν την πνοή της, την δύναμή της, τον πλούτο της, τις τύχες της, τις προοπτικές της.
 
Αφεντάδες από τα άκρη του κόσμου, θα διατάζουν μη αφουγκραζόμενοι τους πόθους του Ελληνισμού.

Την ξεπουλούν την Ελλάδα μας καθ’ ολοκληρία και καθιστούν τους υπερήφανους Έλληνες πατριώτες παρίες της Ευρώπης, φτωχούς στην πτωχευμένη χώρα, μοιραίους απολογητές του Ελληνικού δράματος, γραμμένου από κομπάρσους τελευταίας ποιότητος πολιτικούς ψεύτες, ατάλαντους και ξεπουλημένους.
 Ανίκανοι αριβίστες, μέντορες της διαπλοκής, μας κορόιδεψαν και μας κυβέρνησαν με την ανοχή μας.
  Και ιδού τα αποτελέσματα.
 Οι νέοι, το μέλλον αυτής της χώρας, παίρνουν και θα πάρουν τον δρόμο της ξενιτιάς κατά χιλιάδες, για να βρούν την τύχη τους. Όσοι απομείνουν με την φτώχια υπό μάλης και την μιζέρια της κατοχής, θα αδυνατούν λόγω ανέχειας να κάνουν οικογένειες παραδοσιακές, το κύτταρο της χώρας, να γεννήσουν παιδιά, να τα μεγαλώσουν, να γεμίσουν τη χώρα, να ξαναζωντανέψουν τον τόπο, να κάνουν όνειρα γι’ αυτά. Τα όνειρα πλέον στην Ελλάδα του μνημονίου και της τρόϊκας απαγορεύονται.
  Αυτό θα το κάνουν οι παράνομοι λαθρομετανάστες, μέγα κατόρθωμα και αυτό των εξουσιαστών. Δεν θα δυσκολευτούν να γεμίσουν τη χώρα με νέα παιδιά, ΟΧΙ όμως Ελληνόπουλα, που θα έλθουν δυναμικά και γεμίσουν τα κενά που δεν μπορεί ο Έλληνας πλέον να τα γεμίσει. Και μετά από χρόνια συρρίκνωσης και όσο θα διαρκεί το μνημόνιο που σήμερα θα εφαρμόσουν οι παγκοσμιοποιητές δια των εδώ αντιπροσώπων τους, ο Έλληνας θα είναι μειονότητα στον τόπο του. Θα γεράσει. Θα αφανιστεί.
  Το σενάριο το είχαν δεί, πολύ πιο πρίν, άλλοι πονηροί και όταν είδαν πως το έδαφος είναι καλλιεργημένο και βατό, ο κόκκοράς τους λάλησε το «λεφτά υπάρχουν» για να πέσουν στην παγίδα της αιχμαλωσίας οι αφελείς. Μόνο που δεν τους αποκάλυψε ποιοι τα είχαν τα λεφτά και από ποιους θα τα βούταγε.
   
Ο Θεός της Ελλάδος να βάλει το χέρι Του.

 
 

Ενοικιαζόμενα Δωμάτια «ΑΣΤΕΡΙΑ» Στείρι Βοιωτίας: ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ για ΟΛΟΥΣ

Τα Ενοικιαζόμενα Δωμάτια ΑΣΤΕΡΙΑ συμμετέχουν στα προγράμματα ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ για ΟΛΟΥΣ.

Ενημερώνουμε τους επισκέπτες μας.

Ότι στο Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Αστέρια πέρα από τα σύγχρονα και φιλόξενα Δωμάτια, θα βρείτε στο Εστιατόριο φαγητά της επιλογής σας, Διάφορα Σνακ, (Αλμυρά & Γλυκά, σε ζεστό ή κρύο πιάτο) και στο Καφέ Μπαρ πλούσια επιλογή σε Καφέδες και Ποτά.
Τα Ενοικιαζόμενα Δωμάτια «ΑΣΤΕΡΙΑ», σας παρέχουν άνετο Parking και Παιδική Χαρά.

Το ΣΤΕΙΡΙ:

Βρίσκεται στους πρόποδες του Ελικώνα, του πανέμορφου βουνού των Μουσών, ενώ έχει θαυμάσια θέα προς τον Παρνασσό.

Είναι κοντά στο Μοναστήρι του Οσίου Λουκά του Στειριώτη καθώς και στον Ομφαλό της Γης, τους Δελφούς.

Επίσης είναι πολύ κοντά στην Αράχωβα και τα χιονοδρομικά κέντρα του Παρνασσού, ενώ σε μικρή απόσταση στα παράλια του Κορινθιακού, συναντά κανείς θαυμάσιες ακρογιαλιές.

Έτσι το ΣΤΕΙΡΙ, συνδυάζει βουνό και θάλασσα και μάλιστα με ένα κλίμα ξηρό και υγιεινό, από τα καλύτερα της περιοχής.

Το ΣΤΕΙΡΙ έχοντας χαμηλή βλάστηση, με πράσινο όλες της εποχές του χρόνου, είναι ιδανικό για πεζοπορία και ποδήλατο βουνού στα παραδοσιακά μονοπάτια, καθώς και σε αναγνωρισμένες διαδρομές, (όπως το Φαράγγι της Κλεισούρας) από ορειβατικούς συλλόγους.

Ο πληθυσμός του ΣΤΕΙΡΙΟΥ είναι περίπου 1020 κάτοικοι από τους οποίους το μεγαλύτερο ποσοστό μένει σ΄ αυτό μόνιμα.

Το Λάδι και το γλυκόπιοτο Κρασί, είναι ορισμένα από τα προϊόντα για τα οποία φημίζεται το ΣΤΕΙΡΙ.

Τα παραδοσιακά Καφενεία οι σύγχρονες Καφετερίες, τα Σουπερ Μάρκετ, τα παραδοσιακά Παντοπωλεία, ο Φούρνος (που τα ψωμιά του είναι, από τα καλύτερα της περιοχής), οι σύγχρονες Ταβέρνες, τα παραδοσιακά Μεζεδοπωλεία, προσφέροντας Ρουμελιώτικα Εδέσματα και Στειριωτικό Κρασί, (Το ΣΤΕΙΡΙ φημίζεται για τις ταβέρνες του, όπου σερβίρονται τα νοστιμότατα Ρουμελιώτικα ψητά μαζί με άλλα ντόπια, αγνά προϊόντα,) θα κάνουν την διαμονή σας στο ΣΤΕΙΡΙ ευχάριστη.

Επίσης στα Οινοποιεία θα βρείτε μεγάλη ποικιλία Κρασιών και Τσίπουρο παραγωγής μας από τα Στειριωτικά Αμπέλια.

Μέλι θυμαρίσιο εξαιρετικής ποιότητας, ντόπιας παραγωγής από τους μελισσοκόμους του Στειρίου.

Καθώς και στο παραδοσιακό εργαστήρι Ζυμαρικών θα βρείτε (Χυλοπίτες & Τραχανά από ντόπια αγνά προϊόντα).



Αξίζει να επισκεφτείτε το ΣΤΕΙΡΙ οποιαδήποτε εποχή του χρόνου και να θαυμάσετε την άγρια φυσική του ομορφιά.





Όσιος Λουκάς: Trani: Στείρι:

. . . . . . . . .