Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2012

O Βουλευτής Βοιωτίας Ευάγγελος Μπασιάκος ευχαριστεί.


 Αγαπητοί Βοιωτοί,


            Θέλω και πάλι να σας ευχαριστήσω θερμά για τη μεγάλη τιμή της εμπιστοσύνης σας στη Νέα Δημοκρατία και σε μένα προσωπικά. 

            Η εντολή της 17ης Ιουνίου 2012προσδιορίζει το μέγεθος της ευθύνης όλων μας στη σημερινή δυσκολότατη συγκυρία της πρωτόγνωρης, πολύπλευρης εθνικής κρίσης που παραλαμβάνουμε, για άμεσες συντονισμένες προσπάθειες στο εσωτερικό και το εξωτερικό. Ώστε να επαναφέρουμε σύντομα την ομαλότητα και να προσβλέπουμε βάσιμα στη βιώσιμη ανάπτυξη του τόπου μας και ειδικότερα της Βοιωτίας. Με προτεραιότητα στη στήριξη όσων πλήττονται περισσότερο και αντιμετωπίζουν δυστυχώς πρόβλημα επιβίωσης. 

            Η επιτυχία του εγχειρήματος μας προϋποθέτει ρεαλισμό, αποφασιστικότητα, καλοπιστία, κοινωνική συναίνεση, αυτοσυγκράτηση και σκληρή δουλειά. Μακριά από λαϊκισμούς και παρελκυστικές πρακτικές. 

            Με τη βοήθεια όλων μας , δίνεται πλέον μιά μεγάλη ελπίδα και ευκαιρία να επιτύχουμε. 

            Επανερχόμενος στην ενεργό πολιτική δράση από θέση ευθύνης, 4 περίπου χρόνια μετά την άδικη στοχοποίηση μου, θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για την εκπλήρωση των προσδοκιών σας


Βαγγέλης Μπασιάκος

Βουλευτής Βοιωτίας

Ενοικιαζόμενα Δωμάτια «ΑΣΤΕΡΙΑ» Στείρι Βοιωτίας: ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ για ΟΛΟΥΣ

Τα Ενοικιαζόμενα Δωμάτια ΑΣΤΕΡΙΑ συμμετέχουν στα προγράμματα ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ για ΟΛΟΥΣ.

Ενημερώνουμε τους επισκέπτες μας.

Ότι στο Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Αστέρια πέρα από τα σύγχρονα και φιλόξενα Δωμάτια, θα βρείτε στο Εστιατόριο φαγητά της επιλογής σας, Διάφορα Σνακ, (Αλμυρά & Γλυκά, σε ζεστό ή κρύο πιάτο) και στο Καφέ Μπαρ πλούσια επιλογή σε Καφέδες και Ποτά.
Τα Ενοικιαζόμενα Δωμάτια «ΑΣΤΕΡΙΑ», σας παρέχουν άνετο Parking και Παιδική Χαρά.

Το ΣΤΕΙΡΙ:

Βρίσκεται στους πρόποδες του Ελικώνα, του πανέμορφου βουνού των Μουσών, ενώ έχει θαυμάσια θέα προς τον Παρνασσό.

Είναι κοντά στο Μοναστήρι του Οσίου Λουκά του Στειριώτη καθώς και στον Ομφαλό της Γης, τους Δελφούς.

Επίσης είναι πολύ κοντά στην Αράχωβα και τα χιονοδρομικά κέντρα του Παρνασσού, ενώ σε μικρή απόσταση στα παράλια του Κορινθιακού, συναντά κανείς θαυμάσιες ακρογιαλιές.

Έτσι το ΣΤΕΙΡΙ, συνδυάζει βουνό και θάλασσα και μάλιστα με ένα κλίμα ξηρό και υγιεινό, από τα καλύτερα της περιοχής.

Το ΣΤΕΙΡΙ έχοντας χαμηλή βλάστηση, με πράσινο όλες της εποχές του χρόνου, είναι ιδανικό για πεζοπορία και ποδήλατο βουνού στα παραδοσιακά μονοπάτια, καθώς και σε αναγνωρισμένες διαδρομές, (όπως το Φαράγγι της Κλεισούρας) από ορειβατικούς συλλόγους.

Ο πληθυσμός του ΣΤΕΙΡΙΟΥ είναι περίπου 1020 κάτοικοι από τους οποίους το μεγαλύτερο ποσοστό μένει σ΄ αυτό μόνιμα.

Το Λάδι και το γλυκόπιοτο Κρασί, είναι ορισμένα από τα προϊόντα για τα οποία φημίζεται το ΣΤΕΙΡΙ.

Τα παραδοσιακά Καφενεία οι σύγχρονες Καφετερίες, τα Σουπερ Μάρκετ, τα παραδοσιακά Παντοπωλεία, ο Φούρνος (που τα ψωμιά του είναι, από τα καλύτερα της περιοχής), οι σύγχρονες Ταβέρνες, τα παραδοσιακά Μεζεδοπωλεία, προσφέροντας Ρουμελιώτικα Εδέσματα και Στειριωτικό Κρασί, (Το ΣΤΕΙΡΙ φημίζεται για τις ταβέρνες του, όπου σερβίρονται τα νοστιμότατα Ρουμελιώτικα ψητά μαζί με άλλα ντόπια, αγνά προϊόντα,) θα κάνουν την διαμονή σας στο ΣΤΕΙΡΙ ευχάριστη.

Επίσης στα Οινοποιεία θα βρείτε μεγάλη ποικιλία Κρασιών και Τσίπουρο παραγωγής μας από τα Στειριωτικά Αμπέλια.

Μέλι θυμαρίσιο εξαιρετικής ποιότητας, ντόπιας παραγωγής από τους μελισσοκόμους του Στειρίου.

Καθώς και στο παραδοσιακό εργαστήρι Ζυμαρικών θα βρείτε (Χυλοπίτες & Τραχανά από ντόπια αγνά προϊόντα).Αξίζει να επισκεφτείτε το ΣΤΕΙΡΙ οποιαδήποτε εποχή του χρόνου και να θαυμάσετε την άγρια φυσική του ομορφιά.

Όσιος Λουκάς: Trani: Στείρι:

. . . . . . . . .