Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Δήλωση ανεξαρτητοποίησης του Στάθη Γιαννέλου. (Το Δις Εξαμαρτείν ……!!!)


Χθες βράδυ στο Δημοτικό Συμβούλιο όσοι παραβρέθηκαν έγιναν μάρτυρες μιας κωμικοτραγικής κατάστασης. Ανάμεσα σ ένα ορυμαγδό κραυγών όπου ο καθένας έπαιρνε το λόγο όποτε ήθελε παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του προέδρου του Δ.Σ, με ψηφοφορίες express περνούσαν θέματα η επιχειρήθηκαν να περάσουν θέματα που καταστρατηγούν κάθε έννοια δικαίου και νομιμότητος. Χιλιομετρικές αποζημιώσεις μελών εταιρειών, επιδότηση εταιρειών για ρύθμιση χρέους λόγω άδικης απόλυσης εργαζομένης που τοποθετήθηκε από τον ΟΑΕΔ ,χωρίς να αναζητείται ποιός ήταν αυτός που είχε την φαεινή ιδέα να απολύσει άτομο επιδοτούμενο από τον ΟΑΕΔ επιβαρύνοντας έτσι τον Δήμο υλικά και ηθικά, ενώ άλλο πολύ σοβαρό θέμα που έχει να κάνει με την κοινωφελή της Αντίκυρας περιέργως-θέλω να πιστεύω από λάθος-εμφανίσθηκε με άλλο τίτλο χωρίς καν τη στοιχειώδη νομική γνωμάτευση….και άλλα πολλά .

Φίλοι και Φίλες

Πριν 20 μήνες έδωσα με μια παρέα την οποία ονομάσαμε ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ έναν όμορφο αγώνα και οι συνδημότες μας, μας δικαίωσαν. Σύνθημά μας ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ-ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ - ΑΞΙΟΚΡΑΤΕΙΑ. Σαν συνδυασμός δεσμευθήκαμε για ωρισμένα πράγματα. Όλο αυτό το καιρό έκανα υπομονή ακούγοντας τα χίλια μύρια πιστεύοντας ότι αρχή είναι θα τα διορθώσουμε. Ανέχθηκα φωτογραφικές προσλήψεις που τις μάθαινα από τα blogs. Συζητούσα με τον Δήμαρχο ότι ο Δήμος πάσχει από οικονομολόγους και νομικούς και μάθαινα ότι προσλαμβάναμε ειδικότητες για κήπους. Λέγαμε όλοι ότι είναι παράνομο να μην εισπράττει ο Δήμος στα χρέη κι από πίσω στους Αραχωβίτες επαγγελματίες μεταφερόταν ότι εμείς να!! θέλουμε να σας ελαφρύνουμε αλλά ο Γιαννέλος σας κυνηγάει. Θα μπορούσα να γράψω δεκάδες περιπτώσεις ‘όπως και την περίπτωση υβριστικού email από συγγενικό πρόσωπο του Δημάρχου που δεν είχε καν τη στοιχειώδη ευθιξία να το στείλει και σε μένα αφού αναφερόταν προσωπικά. Έκανα υπομονή!! Πιεζόμουν από συμβούλους ως παλαιότερος να μιλήσω κι όταν συζητούσα τα θέματα οι ίδιοι που τα χαν θέσει έκαναν την πάπια. Έφτασα στο σημείο να παραιτηθώ από Πρόεδρος μήπως και ταρακουνήσω τα νερά. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΗΔΕΝ.



ΟΦΕΙΛΩ λοιπόν από σεβασμό στον Στέργιο , τον Χάρη, τον Ζάχο ,τον Λούκα, τον Στάθη ,τον Γιώργη, τη Λένα, όλους αυτούς που ξεκινήσαμε αυτόν τον όμορφο αγώνα, αλλά κι από σεβασμό σε αυτούς που δεύτερη φορά με έβγαλαν πρώτο σύμβουλο να διαχωρίσω μεν την θέση μου να παραμείνω όμως στις επάλξεις αγωνιζόμενος για τις αρχές που προανέφερα. Έτσι χθες βράδυ δήλωσα την ανεξαρτοποίησή μου από την συμπολίτευση παραμένοντας πιστός στις αρχές της ΑΕΠ. Γνωρίζω ότι αρκετοί θα βρεθούν να πουν, γραφικός ο Γιαννέλος, τη μία με Λεόντιο τώρα τα ίδια πάλι .θα τους απαντήσω καλύτερα γραφικός παρά ν αθετήσω όσα έλεγα και πιστεύω.

Φίλοι και φίλες

Ασχολήθηκα με τα κοινά .με τους συλλόγους από αγάπη στον τόπο μου. Υπερασπίσθηκα με υπέρμετρο- όντως- πάθος το χωριό μου προ-καλλικρατικά. Τώρα έχω την ευλογία το χωριό μου να είναι πέντε πανέμορφα χωριά με μεγάλη ιστορία. Γνώρισα ανθρώπους στους οποίους δεσμεύθηκα για κάποια πράγματα. Έτρεχα σε υπουργεία εκδηλώσεις όταν άλλοι κρυβόντουσαν. Δεν αποχωρώ!!! ήμουν κι είμαι εδώ!! γιατί….

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΟΤΑΝ ΕΛΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ….εκτός αν την προδώσουν οι ίδιοι που την συνέθεσαν κι αντιγράφοντας ένα σχόλιο ενός από τους παραπάνω φίλους θα πω σε ωρισμένους δημοτικούς συμβούλους που τους τιμώ. Η ΣΙΩΠΗ ΚΑΙ Η ΑΝΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΕΞ ΙΣΟΥ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

Με πατριωτικούς χαιρετισμούς

ΣΤΑΘΗΣ ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΥΓ Φίλοι bloggers κάθε φορά που κάνω μια ανάρτηση ακολουθούν δεκάδες σχόλια ανώνυμα πότε εχθρών και πότε δήθεν φίλων που αποπροσανατολίζουν την ουσία όσων είπα. Δικαιούμαι-γνωρίζετε όλοι πόσα ανέχθηκα τόσα χρόνια-να ζητήσω από τούδε να μπαίνουν μόνο επώνυμα σχόλια όχι από το φόβο της κριτικής αλλά για λόγους δεοντολογίας. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.


Ενοικιαζόμενα Δωμάτια «ΑΣΤΕΡΙΑ» Στείρι Βοιωτίας: ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ για ΟΛΟΥΣ

Τα Ενοικιαζόμενα Δωμάτια ΑΣΤΕΡΙΑ συμμετέχουν στα προγράμματα ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ για ΟΛΟΥΣ.

Ενημερώνουμε τους επισκέπτες μας.

Ότι στο Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Αστέρια πέρα από τα σύγχρονα και φιλόξενα Δωμάτια, θα βρείτε στο Εστιατόριο φαγητά της επιλογής σας, Διάφορα Σνακ, (Αλμυρά & Γλυκά, σε ζεστό ή κρύο πιάτο) και στο Καφέ Μπαρ πλούσια επιλογή σε Καφέδες και Ποτά.
Τα Ενοικιαζόμενα Δωμάτια «ΑΣΤΕΡΙΑ», σας παρέχουν άνετο Parking και Παιδική Χαρά.

Το ΣΤΕΙΡΙ:

Βρίσκεται στους πρόποδες του Ελικώνα, του πανέμορφου βουνού των Μουσών, ενώ έχει θαυμάσια θέα προς τον Παρνασσό.

Είναι κοντά στο Μοναστήρι του Οσίου Λουκά του Στειριώτη καθώς και στον Ομφαλό της Γης, τους Δελφούς.

Επίσης είναι πολύ κοντά στην Αράχωβα και τα χιονοδρομικά κέντρα του Παρνασσού, ενώ σε μικρή απόσταση στα παράλια του Κορινθιακού, συναντά κανείς θαυμάσιες ακρογιαλιές.

Έτσι το ΣΤΕΙΡΙ, συνδυάζει βουνό και θάλασσα και μάλιστα με ένα κλίμα ξηρό και υγιεινό, από τα καλύτερα της περιοχής.

Το ΣΤΕΙΡΙ έχοντας χαμηλή βλάστηση, με πράσινο όλες της εποχές του χρόνου, είναι ιδανικό για πεζοπορία και ποδήλατο βουνού στα παραδοσιακά μονοπάτια, καθώς και σε αναγνωρισμένες διαδρομές, (όπως το Φαράγγι της Κλεισούρας) από ορειβατικούς συλλόγους.

Ο πληθυσμός του ΣΤΕΙΡΙΟΥ είναι περίπου 1020 κάτοικοι από τους οποίους το μεγαλύτερο ποσοστό μένει σ΄ αυτό μόνιμα.

Το Λάδι και το γλυκόπιοτο Κρασί, είναι ορισμένα από τα προϊόντα για τα οποία φημίζεται το ΣΤΕΙΡΙ.

Τα παραδοσιακά Καφενεία οι σύγχρονες Καφετερίες, τα Σουπερ Μάρκετ, τα παραδοσιακά Παντοπωλεία, ο Φούρνος (που τα ψωμιά του είναι, από τα καλύτερα της περιοχής), οι σύγχρονες Ταβέρνες, τα παραδοσιακά Μεζεδοπωλεία, προσφέροντας Ρουμελιώτικα Εδέσματα και Στειριωτικό Κρασί, (Το ΣΤΕΙΡΙ φημίζεται για τις ταβέρνες του, όπου σερβίρονται τα νοστιμότατα Ρουμελιώτικα ψητά μαζί με άλλα ντόπια, αγνά προϊόντα,) θα κάνουν την διαμονή σας στο ΣΤΕΙΡΙ ευχάριστη.

Επίσης στα Οινοποιεία θα βρείτε μεγάλη ποικιλία Κρασιών και Τσίπουρο παραγωγής μας από τα Στειριωτικά Αμπέλια.

Μέλι θυμαρίσιο εξαιρετικής ποιότητας, ντόπιας παραγωγής από τους μελισσοκόμους του Στειρίου.

Καθώς και στο παραδοσιακό εργαστήρι Ζυμαρικών θα βρείτε (Χυλοπίτες & Τραχανά από ντόπια αγνά προϊόντα).



Αξίζει να επισκεφτείτε το ΣΤΕΙΡΙ οποιαδήποτε εποχή του χρόνου και να θαυμάσετε την άγρια φυσική του ομορφιά.





Όσιος Λουκάς: Trani: Στείρι:

. . . . . . . . .