Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Σοσιαλισμός για τους λίγους, βαρβαρότητα για τους πολλούς.

Καθώς πλησιάζει η επέτειος ανάληψης της εξουσίας από την «σωτήρια» διακυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, κρίνουμε σκόπιμο να συνοψίσουμε το τιτάνιο έργο του. Χωρίς ρήματα, καθώς αυτά συνήθως υποδηλώνουν κάποια ενέργεια:



Ένα νησί ανά Μνημόνιο.


Ένα μέτρο ανά ημέρα.


Ένα χαράτσι ανά εβδομάδα.


Ένα DVD ανά Τζούλια


Ένας εργαζόμενος ανά οικογένεια


Ένας ασφαλισμένος ανά οικοδομικό τετράγωνο.


Ένας μετανάστης ανά νέο.


Ένας μισθός, ανά τέσσερις εργαζόμενους.


Ένας βουλευτής ανά γιαούρτι.


Ένας Γενικός Γραμματέας ανά 150 συμβούλους.


Ένας Υπουργός ανά Τροϊκανό.


Ένα ΠΑΣΟΚ ανά περίσταση


Ένα πολεμικό αεροπλάνο, ανά πενήντα τουρκικά.


Ένα ταξί ανά τέσσερις κατοίκους.


Ένα φαρμακείο ανά πολυκατοικία.


Ένα σχολείο ανά δέκα χωριά.


Ένα βιβλίο ανά τάξη.


Ένα μήλο ανά Λόλα.


Ένα νοσοκομείο ανά Περιφέρεια.


Ένας γιατρός ανά νομό.


Ένα νερό ανά Βαγγελιώ.


Ένας φόρος ανά λογαριασμό ρεύματος


Τουτέστιν μεθερμηνευόμενα όλα τα παραπάνω σημαίνουν ότι οδηγούμαστε σε ένα νέο πρωτότυπο κοινωνικό μοντέλο «πράσινης ανάπτυξης».


Εκεί που ζούσαμε τον νέο βαρβαρικό «γαπισμό», μας προέκυψε η δημοσιονομική αντεπανάσταση του Βενιζέλου, με έντονα στοιχεία συνταγματικής εκτροπής. Διανθίζεται κατά το δοκούν, τόσο με “οράματα” σοβιετικής και αλβανικής σοσιαλιστικής κουλτούρας όσο και με προσταγές «θατσερικής» προέλευσης. Το νέο μοντέλο θα αποτελέσει πρότυπο για όλα τα προτεκτοράτα, τις νέο-αποικίες, τις υπεράκτιες κτήσεις και τα κράτη με «μειωμένη εθνική κυριαρχία».


Το ερώτημα πλέον είναι πόση «βαρβαρότητα» χωρά ένας ψευδεπίγραφος «σοσιαλισμός»…


Μικρός Οδυσσέας

http://antistachef.wordpress.com/

Ενοικιαζόμενα Δωμάτια «ΑΣΤΕΡΙΑ» Στείρι Βοιωτίας: ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ για ΟΛΟΥΣ

Τα Ενοικιαζόμενα Δωμάτια ΑΣΤΕΡΙΑ συμμετέχουν στα προγράμματα ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ για ΟΛΟΥΣ.

Ενημερώνουμε τους επισκέπτες μας.

Ότι στο Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Αστέρια πέρα από τα σύγχρονα και φιλόξενα Δωμάτια, θα βρείτε στο Εστιατόριο φαγητά της επιλογής σας, Διάφορα Σνακ, (Αλμυρά & Γλυκά, σε ζεστό ή κρύο πιάτο) και στο Καφέ Μπαρ πλούσια επιλογή σε Καφέδες και Ποτά.
Τα Ενοικιαζόμενα Δωμάτια «ΑΣΤΕΡΙΑ», σας παρέχουν άνετο Parking και Παιδική Χαρά.

Το ΣΤΕΙΡΙ:

Βρίσκεται στους πρόποδες του Ελικώνα, του πανέμορφου βουνού των Μουσών, ενώ έχει θαυμάσια θέα προς τον Παρνασσό.

Είναι κοντά στο Μοναστήρι του Οσίου Λουκά του Στειριώτη καθώς και στον Ομφαλό της Γης, τους Δελφούς.

Επίσης είναι πολύ κοντά στην Αράχωβα και τα χιονοδρομικά κέντρα του Παρνασσού, ενώ σε μικρή απόσταση στα παράλια του Κορινθιακού, συναντά κανείς θαυμάσιες ακρογιαλιές.

Έτσι το ΣΤΕΙΡΙ, συνδυάζει βουνό και θάλασσα και μάλιστα με ένα κλίμα ξηρό και υγιεινό, από τα καλύτερα της περιοχής.

Το ΣΤΕΙΡΙ έχοντας χαμηλή βλάστηση, με πράσινο όλες της εποχές του χρόνου, είναι ιδανικό για πεζοπορία και ποδήλατο βουνού στα παραδοσιακά μονοπάτια, καθώς και σε αναγνωρισμένες διαδρομές, (όπως το Φαράγγι της Κλεισούρας) από ορειβατικούς συλλόγους.

Ο πληθυσμός του ΣΤΕΙΡΙΟΥ είναι περίπου 1020 κάτοικοι από τους οποίους το μεγαλύτερο ποσοστό μένει σ΄ αυτό μόνιμα.

Το Λάδι και το γλυκόπιοτο Κρασί, είναι ορισμένα από τα προϊόντα για τα οποία φημίζεται το ΣΤΕΙΡΙ.

Τα παραδοσιακά Καφενεία οι σύγχρονες Καφετερίες, τα Σουπερ Μάρκετ, τα παραδοσιακά Παντοπωλεία, ο Φούρνος (που τα ψωμιά του είναι, από τα καλύτερα της περιοχής), οι σύγχρονες Ταβέρνες, τα παραδοσιακά Μεζεδοπωλεία, προσφέροντας Ρουμελιώτικα Εδέσματα και Στειριωτικό Κρασί, (Το ΣΤΕΙΡΙ φημίζεται για τις ταβέρνες του, όπου σερβίρονται τα νοστιμότατα Ρουμελιώτικα ψητά μαζί με άλλα ντόπια, αγνά προϊόντα,) θα κάνουν την διαμονή σας στο ΣΤΕΙΡΙ ευχάριστη.

Επίσης στα Οινοποιεία θα βρείτε μεγάλη ποικιλία Κρασιών και Τσίπουρο παραγωγής μας από τα Στειριωτικά Αμπέλια.

Μέλι θυμαρίσιο εξαιρετικής ποιότητας, ντόπιας παραγωγής από τους μελισσοκόμους του Στειρίου.

Καθώς και στο παραδοσιακό εργαστήρι Ζυμαρικών θα βρείτε (Χυλοπίτες & Τραχανά από ντόπια αγνά προϊόντα).



Αξίζει να επισκεφτείτε το ΣΤΕΙΡΙ οποιαδήποτε εποχή του χρόνου και να θαυμάσετε την άγρια φυσική του ομορφιά.





Όσιος Λουκάς: Trani: Στείρι:

. . . . . . . . .